Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Τσέλιε στην πρεμιέρα της league phase του Conference League, με τον Μάρκο Νίκολιτς να βγαίνει αρκετή ώρα πριν τη σέντρα για μία αναγνωριστική βόλτα στον αγωνιστικό χώρο.
Τότε, έγινε αντιληπτός από μερικούς φιλάθλους της Ένωσης που είχαν πάρει από νωρίς θέση στην κερκίδα, με τον Σέρβο τεχνικό να τους χαιρετά.
Υπενθυμίζεται πως οι «κιτρινόμαυροι» αναμένεται να έχουν στο πλευρό τους περίπου 1.700 οπαδούς, οι οποίοι νωρίτερα έβαψαν κιτρινόμαυρους τους δρόμους πλησίον του γηπέδου.
Διαβάστε Επίσης
Ο υπερυπολογιστής της Opta... μίλησε: Αυτή τη θέση θα πάρει η ΑΕΚ στη League Phase του Conference League Λάτσι στο sport-fm.gr: «Με ήθελαν Ίντερ και Ρόμα, αλλά με έπεισε ο Ίβιτς - Θα τα πάει καλά κόντρα στην Τσέλιε η ΑΕΚ» Τσακίρης: «Στο μυαλό του Νίκολιτς να δώσει φανέλα βασικού στον Μάνταλο με Τσέλιε» Κετσετζόγλου: «Τα πλάνα Νίκολιτς για την 11άδα της ΑΕΚ - Ίσως αποδειχθεί το πιο σημαντικό ματς το αποψινό»Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






